Лејди Гага и Фиби ће заједно отпјевати "Smelly cat" у "Пријатељима"

ГС
Лејди Гага и Фиби ће заједно отпјевати "Smelly cat" у "Пријатељима"

Дуго очекивано окупљање екипе серије "Пријатељи" доноси право изненађење - Лиса Кудроу и Лејди Гага заједно ће отпевати пјесму "Смрдљива мачка" из треће сезоне.

Прошло је 17 година од када су глумци популарног ситкома поново били на окупу, а званично је потврђено да ће публика и у предстојећем специјалу "Пријатеља" гледати оригиналну глумачку поставу, иако неćе понављати своје улоге Џои, Чендлера, Монике, Роса, Рејчел и Фиби.

Један од најпопуларнијих ликова у серији је дефинитивно Фиби Буфе, која је током десет сезона одиграла многе незаборавне сцене.

Најупечатљивији су њени, најблаже речено, лоши али смијешни покушаји да постане музичарка. Међу пјесмама у којима се Фиби увијек бавила чудним темама као што су самоубиство, боја њене спаваćе собе и зависност од свињског меса, управо је њена "Смрдљива мачка" остала заувијек упамћена.

Данас је знају чак и они који никада нису гледали "Пријатеље", или бар не често. Како пише часопис Варајети, Кудроу не само да ćе поново извести ову пјесму веć ćе је пратити и поп икона, Лејди Гага.

Како је објаснио продуцент нових епизода Бен Винстон, он и Кудроу су били сагласни око избора звијезда које ће се појавити.

"Прошли смо кроз неколико имена и обоје смо се сложили да би Гага била пун погодак јер се она на толико начина осјеćа блиском са Фиби, као што је већ једном рекла. То је био заиста лијеп тренутак. И Лади Гага је пристала. Били смо тамо са двије гитаре, са Лисом и Гагом, и разрађивали сцену", рекао је Винстон.

Иначе, ово неćе бити први пут да Фиби изводи "Смеллy цат" са правом музичком звијездом. Криси Хинде из групе "Тхе Претендерс" појавила се у једној епизоди, а заправо је она један од аутора оригиналне пјесме, посебно прављене за серију, преноси Б92.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана