Крајем маја најављен “Мото-фест Бањалука 2022”: Тродневна журка на Кастелу

Б. П.
Крајем маја најављен “Мото-фест Бањалука 2022”: Тродневна журка на Кастелу

БАЊАЛУКА - Овогодишње, пето издање “Мото-феста Бањалука 2022”, први пут на бањалучкој тврђави Кастел, биће одржано у трајању од три дана.

Датуми 27, 28. и 29. мај резервисани су за бројне садржаје и одличан програм. Организатор догађаја Мото-клуб “Стршљен” истиче да се и овога пута фест реализује с циљем промоције мото-спорта, те унапређења садржаја и понуде за бајкере, који сваке године у све већем броју посјећују овај догађај.

- Сви посјетиоци биће у прилици да уживају у разноврсним садржајима дневног и вечерњег програма који ће се реализовати на добро познатој локацији - тврђави Кастел, а који ће обухватити: “мото-маркет” који ће осим изложбеног бити и продајног карактера, гдје ће се са својом понудом наћи различити мото-брендови, стунт вожње, бајкерске игре, хуманитарну томболу, те мото-дефиле који је већ сада постао један од најпрепознатљивијих садржаја на “Мото-фесту”. Биће ту и неких новитета, као што је панорамска вожња за бајкере који желе да упознају Бањалуку - пише у саопштењу организатора.

Оно што највише радује не само бајкере већ и љубитеље доброг звука свакако је музички програм, који ће ове године окупити фантастичне бендове и извођаче који ће се током три дана побринути за сјајну атмосферу. На “Мото-фесту” наступају: “Хладно пиво”, “Гоблини”, “Бркови”, “Ритам нереда”, “Ортодокс келтс”, “Психомодо поп”, “Атеист реп”, “Сунцхине” и “Мортал комбат”. Цијена дневне улазнице за музички програм је 15 КМ, а почетак продаје и продајна мјеста биће ускоро објављени на званичним страницама догађаја. Као и сваке године улаз за све бајкере је бесплатан.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана