Констракта открила шта је тајна успјеха њене пјесме "In Corpore Sano"

Кликс
Foto: принтскрин

Констракта је открила шта сматра да је тајна успјеха њене пјесме "In Corpore Sano", којом је побједила на "Песми за Евровизију '22" те ће представљати Србију у Италији.

"Научити ћу се на популарност која ми је дошла. Ја сам мислила, сваког чуда три дана доста, али ево данас, пети дан, можда ће бити и седми, спласнут ће то све, али ја сам још увијек 'Џени, из краја', што би рекла Џенифер Лопез", казала је.

Потом је додала да је више фактора утјецало на успјех њене пјесме.

"На избору за 'Песму за Евровизију' десило се то, када се склопила слика и звук, нешто је код публике кликнуло и мобилисала се широка публика да гласа, можда и она која иначе не гласа. Онда смо побједили с том пјесмом и онда креће оно, направи се замајац и то сад иде само од себе. Просто, постало је вирално. Што се саме пјесме тиче, мислим да она на разне начине пружа садржај за вирал. Од тог визуелног, кореографије пљескања, до те неке слојевитости у тексту, до пратећих вокала, који су мало чак етно, до промјене атмосфере и тако даље и тако даље", рекла је.

Додала је да се подигла нека прашина око пјесме.

"Изведба с полуфинала је достигла 7 милиона прегледа, претпостављам да нумеру гурају и ти алгоритми, па су и они нека тајна успјеха гледаности", навела је.

Констрактина пјесма In Corpore Sano постала је прави хит на Јутјубу Она је прва на листи најслушањих пјесама у Србији, Црној Гори, Босни и Херцеговини, Северној Македонији и Хрватској.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана