Концерт сјећања на Милана Младеновића у Бањалуци

Б. П.
Концерт сјећања на Милана Младеновића у Бањалуци

БАЊАЛУКА - У Градском позоришту Јазавац 2. марта са почетком у 20 часова премијерно ће бити одржан мултимедијални програм под називом “Сјећање на Милана Младеновића и ЕКВ - Као да је и даље ту”.

У оквиру наведеног програма трибуте бенд “Деца из воде” ће у акустичном маниру свирати пјесме ЕКВ-а, а специјални гост је Микица Стефановић , Миланов друг из тинејџерских дана са којим је основао групу “Лимуново дрво” и са којим је компоновао десетак пјесама.

“Деца из воде” су од стране музичке јавности проглашени за најбољи и најувјерљивији ЕКВ трибуте бенд, а то потврђује и сарадња са некадашњим члановима ЕКВ-а - Раком, Болетом, Фирчијем, Жиком Тодоровићем и Тањом Јовићевић.

Прије концерта ће бити приказан  документарни филм “Дечак из воде” Марка Новичића, а након пројекције планирана је кратка рок трибина гдје ће Микица Стефановић испричати до сада непознате детаље и приче из периода 70-их и самог почетка Милановог музичког дјеловања.

Водитељ трибине је Александар Шарчевић, оснивач и идејни творац пројекта. У другом дијелу програма слиједи акустични концерт ЕКВ трибуте бенда “Деца из воде” који ће, заједно са Микицом Стефановићем, одсвирати пресјек најбољих пјесама и највећих хитова ЕКВ-а са свих албума укључујући и првенац “Катарина ИИ” те највеће хитове групе “Шарло акробата”. 

Први пут у Републици Српској ће бити изведено и неколико пјесама групе “Лимуново дрво”. Цијена улазнице 15 КМ, на дан концерта 18 КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана