Концерт Сергеја Ћетковића: Црногорски шармер одушевио Бањалучанке

Ј. С.
Концерт Сергеја Ћетковића: Црногорски шармер одушевио Бањалучанке

БАЊАЛУКА - Популарни пјевач и кантаутор Сергеј Ћетковић наступио је вечерас у бањалучкој Спортској дворани "Борик".

Шарманти Црногорац подарио је граду на Врбасу романтични спектакл прожет стиховима и мелодијама који су одали почаст најњежнијим осјећањима која  буде љубав  у људима. Ово спектакуларно вече било је јединствен поклон  њежнијем полу.

-Свирамо непосредно пред Дан жена, па ћу се потрудити да свим дамама у публици то буде заиста незаборавно вече. Радо долазим у Бањалуку, јер долазим међу пријатеље који ме искрено и отворено дочекују као неког свог. Имам заиста дивну публику у вашем граду - казао је непосредно прије концерт Ћетковић.

И заиста, одржао је обећање. Непосредни однос да публиком и  сјајни љубавни хитови додирнули су чежњива срца дама , али и присутних мушкараца, која су бар некада била сломљена због несрећне љубави. Парови су  размијењивали "погледе у тами" и  мамили од вољеног бића "пољупце у низу".

Шмекерски изведене пјесме "Кад би хтјела ти", "Проклета била", "Погледи у тами", нове популарне синглове "25.сат“, "Љубав", "Очи никад не старе"  са албума "Мој свијет", али и други хитови присутне нису оставили ни мало равнодишним.

Након одличних концерата у Загребу и Сплиту, Ћетковић је са бањалучком публиком  подијелио своје најпопуларније музичке нумере које су обиљежиле 20 година његове каријере.

Организатор концерта је "Stars&more" који је огранак агенције "Star travel"  једне од водећих у организовању концерата, фестивала и корпоративних догађаја у региону.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана