Kонцерт Сергеја Ћетковића 6. марта у бањалучкој дворани "Борик": "Нека нас љубав дочека"

ГС
Kонцерт Сергеја Ћетковића 6. марта у бањалучкој дворани "Борик": "Нека нас љубав дочека"

БАЊАЛУКА - Припреме за концерт популарног кантаутора, Сергеја Ћетковића, који ће се одржати 6. марта у дворани "Борик" у Бањалуци увелико трају.

Добру атмосферу најављује и сам Сергеј, који из своје музичке радионице поздравља бањалучку публику и позива их на дружење у част 20 година његове каријере.

Из агенције „Star Travel & Much More" поручују да ће Спортску дворану "Борик" специјално за ову прилику претворити у, изгледом и атмосфером, посебан плесни подијум.

Након одличних концерата и препуних арена у Загребу и Сплиту, Ћетковић ће подијелити са Бањалучанима своје највеће хитове који су обиљежили његову каријеру.

 

- Сигуран сам да ће "Борик" те вечери бити испуњен одличном музиком, емоцијама, романтичном атмосфером, добром забавом и љубављу. Свирамо непосредно пред Дан жена, па ћу се потрудити да свим дамама у публици то буде заиста незаборавно вече. Радо долазим у Бањалуку, јер долазим међу пријатеље који ме искрено и отворено дочекују као неког свог. Имам заиста дивну публику у вашем граду - истиче Сергеј.

Улазнице за трибине по цијени од 20 КМ и улазнице за партер по цијени од 30 КМ можете купити на платоу Робне куће "Боска", у просторијама агенције у Јеврејској 6, те путем онлине продаје kupikart.ba. Организатори су осмислили и посебну понуду коју је тешко пропустити ако долазите у добром и великом друштву. Сви заинтересовани могу закупити сто уз пакет од шест улазница, те обезбједити посебни угођај.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана