Концерт на бањалучкој тврђави Кастел: Звуци блуза уз “нектар”, Кољу и “Гробовласнике”

Г.С.
Концерт на бањалучкој тврђави Кастел: Звуци блуза уз “нектар”, Кољу и “Гробовласнике”

БАЊАЛУКА - Бањалучки брендови “нектар” пиво и Коља и “Гробовласници” удружују снаге и доводе аутентичан звук блуза у Бањалуку.

Култни кантаутор, врсни музичар, глумац, режисер и сценариста Никола Коља Пејаковић заједно са својим бендом “Гробовласници” наступиће вечерас у Бањалуци. Концерт овог бањалучког умјетника биће реализован на најљепшој концертној локацији - тврђави Кастел, а подршку у реализацији ове идеје им је пружила “Бањалучка пивара” са “нектар” пивом.

- “Бањалучка пивара” са својим “нектар” пивом увијек је уз рок музику са циљем промоције развоја сцене, а специфичан звук блуза потпуно се уклапа у ту нашу мисију. Драго нам је да имамо прилику да подржимо врсног бањалучког музичара попут Николе Пејаковића и да бањалучки брендови “нектар” пиво и Коља “Гробовласници”, удруженим снагама, имају прилику да донесу препознатљив звук блуза на бањалучку сцену - поручили су из “Бањалучке пиваре” и додају да је “нектар” пиво увијек уз добар звук, што потврђује и подршка бројним музичким манифестацијама и фестивалима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана