Концерт Ману Чаа сутра у бањалучком КСБ-у

Agencije
Концерт Ману Чаа сутра у бањалучком КСБ-у

БАЊАЛУКА - Дуго исчекивани концерт једног од напознатијих имена на свјетској музичкој сцени - Ману Чаа, одржаће се сутра у Клубу студената Бањалука – КСБ. Улазнице за овај концерт распродале су се за само 24 часа од момента пуштања у продају, што потврђује да је ријеч о највећој музичкој звијезди која је до сада имала прилику да наступи у Бањалуци.

Иако се ради о великом музичару, чије концерте у свијету посјећује и до 100.000 људи, Ману је једнако познат и по томе да врло често организује наступе у врло необичним или мањим и интимијим просторима, као што су барови и клубови, пред мањим бројем публике. Овога пута одлучио се баш за такав тип наступа у акустичној верзији у оквиру мини балканске турнеје са својим пројектом "El Chapulin Solo". На његовом путу осим Бањалуке, наћи ће се и Ниш, Скопље и Софија.

Концерт у организацији ОК Феста својеврстан је наставак сарадње са великим свјетским именима, у настојању да се током цијеле године промовише и шири идеја, као и сам концепт и позитивна енергија фестивала, који из године у годину због самог квалитета и несвакидашњег амбијента у којем се одржава завређује пажњу не само публике него и планетарно познатих имена из свијета музике.

Почетак концерта најављен је за 21 час. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана