Концерт Драгане Мирковић : 40 година са вама

ГС
Концерт Драгане Мирковић : 40 година са вама

Бањалука – Након велике „Негујмо журке“ за све пивопије смо припремили Велики концерт Драгане Мирковић поводом њених 40 година каријере и то у суботу, 27. јула, на тврђави Кастел у Бањалуци, саопштили су из Бањалучке пиваре.

Регионална музичка мегазвијезда Драгана Мирковић, у оквиру турнеје којом прославља 40 година каријере, стиже у Бањалуку. Концерт ће се одржати у оквиру Фестивала љетне ноћи, а организатори заједно са званичним пивом „Нектаром“ најављују одличну забаву. 

„Драго нам је да је овај викенд у знаку добре забаве и „Нектар“ пива. Заједно са организаторима из агенције „Euphoria“ маркетинг потрудили смо се да припремимо забаву која ће задовољити све музичке укусе, а уз „Нектар“ пиво врела атмосфера ће бити потпуна,“ поручили су из Бањалучке пиваре.  

„Драгана ће својим концертом да освоји ваша срца у атмосфери највећег ОPEN AIR CLUB-а на Балкану! Загреб је свједочио музичко сценском спектаклу, у склопу којег су распродате двије загребачке Арене, а сада је ред на Бањалуку да се препусти безвременским и легендарним хитовима ове музичке звијезде. У склопу  турнеје „До посљедњег даха“, Драгана Мирковић обиљежава 40 година успјешног постојања на музичкој сцени, очекујте незапамћену љетну ноћ пуну емоција, забаве и музичке чаролије!“, најавили су организатори из агенције „Euphoria“  маркетинг. 

Улазнице за концерт се могу купити на платформи gigstix.ba, у Поштама Српске, на Тргу крајине и у Caffe-у Судница у Бањалуци. Број карата у претпродаји је ограничен. 

A person holding a microphoneDescription automatically generated

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана