Концерт Аце Пејовића у уторак у Бањалуци: Спектакл у најави

Г.С.
Концерт Аце Пејовића у уторак у Бањалуци: Спектакл у најави

БАЊАЛУКА - Један од најпопуларнихих пјевача у региону, чији хитови "Литар крви","Око мене све", "Рано је", "Не питај" су само неки од хитова који су обиљежили његову каријеру и многе наступе, у уторак навече наступиће на бањалучкој тврђави Кастел.

Након сјајног прошлогодишњег концерта којег је приредио својим обожаваоцима на Кастелу, Пејовић у Бањалуку стиже након Новог Сада, Београда и Загреба, а његовим концертом биће отворена љетна естрадна сцена у Бањалуци, а публика може да очекује још један спекатакуларан наступ препун добре енергије и музике.

Осим својих хитова, Пејовић на концертима често изводи нумере из филма "Тома", међу којима је пјесма "За Љиљану", која на сваком концерту пробуди најснажније емоције код публике.

Карте за овај концерт, којег организује агенција "Travel 4 Fun", могуће је купити на сајту kupikartu.ba, као и на Тргу Крајине у Бањалуци, али и у агенцији "Travel 4 Fun". За посјетиоце концерта доступне су стандардне улазнице, те VIP улазнице и улазнице за VIP ексклузив зону.

Цијена стандардне улазнице је 25КМ, VIP улазнице 50КМ, док је цијена карте за VIP ексклузив зону 100 КМ.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана