Колико коштају карте за Рамштајн на "Ушћу" и гдје се могу набавити

ГС
Колико коштају карте за Рамштајн на "Ушћу" и гдје се могу набавити

Рамштајн ће 24. маја 2024. године одржати концерт на "Ушћу" у Београду, а продаја улазница почела је 18. октобра у 11 сати.

Сљедеће године, Рамштајн ће поново у своје камионе спаковати своју импресивну бину и моћну пиротехнику и кренути на пут у оквиру којег ће, како је најављено из "Sky Musica", 24. маја, наступити и на београдском "Ушћу".

Бенд је најавио наставак европске турнеје за 2024. годину, након што су љетос изнесене оптужбе против пјевача Тила Линдемана о сексуалном злостављању жена. Истрага против Линдемана је касније обустављена.

Улазнице за сједећа мјеста на београдском коцерту коштају 12.900 динара, за стајање 8.900 динара, а за Феуер Зоне (фан пит) 11.500 динара.

Улазнице су пуштене у продају у сриједу, 18. октобра у 11 часова путем сајта efinity.rs и Efinity мобилне апликације.

Сваки купац може купити највише шест улазница по трансакцији у оквиру исте категорије улазница, наведено је на званичном сајту београдског концерта.

Чланови Рамштајн фан-клуба (LIFAD) добили су прилику да купе улазнице од понедјељка, 16. октобра од 11 часова до уторка, 17. октобра у 11 сати.

Сваки члан LIFAD-а такође може купити највише шест улазница по концерту путем LIFAD-претпродаје.

Како би се осигурало да многобројни обожаваоци купе улазнице по фер цијени, организатори концерта истичу да све информације о овлашћеним сајтовима преко којих могу да се набаве улазнице - од старта претпродаје па до краја продаје - могу да се нађу страници rammstein.com/tickets.

Продавци који се не налазе на тој листи, а нуде улазнице за Рамштајн на продају нису облашћени трговци, упозоравају организатори концерта и подвлаче да са улазницама купљеним код неовлашћених трговаца неће бити могућ улазак на концерт.

Свим потенцијалним купцима улазница препоруче се да унапријед креирају кориснички налог код званичног продавца улазница за ту земљу, како би могли брже да заврше процес резервације улазница на самом старту претпродаје.

Улаз на концерт није дозвољен дјеци млађој од шест година, док особе узраста до 16 година морају бити у пратњи одраслих.

Подсјетимо, Рамштајн је до сада два пута наступао у Србији - 20. марта 2010. у "Београдској арени", а на истом мјесту су наступили и три године касније - 28. априла 2013. године, подсјећа Н1.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана