Ко је Лара Трамп?

ГС
Ко је Лара Трамп?

Док је Лара Трамп излазила на централну позорницу Републиканске националне конвенције, био је то тренутак који је симболизовао промјену у породици Трамп која се догодила од пораза Доналда Трампа на предсједничким изборима 2020. године.

Носећи црну хаљину и свјетлуцави брош са заставом САД-а, искористила је свјетла рефлектора како би гласачима продала мекшу страну свог свекра, фокусирајући се на његову улогу дједа њезино двоје мале дјеце, пише BBC.

А сљедбеници Републиканске странке бучно су реагирали кад је подигла пјесницу и говорила о суботњем атентату, одражавајући Трампове гестове на окупљању у Батлеру у савезној држави Пенсилванији, након што му је метак за длаку промашио главу.

- Можда сте у суботу могли видјети страну Доналда Трампа за коју нисте били сигурни да постоји док је нисте видјели властитим очима, рекла је окупљенима, преноси Индекс.хр.

Госпођу Трамп (41) и сада копредсједницу Републиканске странке њен је свекар одабрао за ту улогу док се такмичи за још један мандат у Бијелој кући и чврсто држи узде страначког апарата.

Лара Трамп, њен супруг Ерик и његов старији брат Дон Јуниор наметнули су се као водећи гласови породице у кампањи Доналда Трампа против америчког предсједника Џоа Бајдена. Они су међу најутицајнијим особама у његовој политичкој орбити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана