Кладионице отвориле понуде за имена другог дјетета Харија и Меган

ГС
Foto: Архива

Принц Хари и Меган Маркл други пут ће постати родитељи, потврдио је то на Валентиново портпарол пара, а вијест је, наравно, постала тема број један у Великој Британији.

Није требало дуго да се почне шпекулисати о томе како ће пар дати име новом дјетету, а наравно у све су се укључиле кладионице које су већ у понуду уврстиле и име другог дјетета пара, преноси 24сата.хр.

С обзиром на то да пол дјетета још није откривен, у понуди су и мушка и женска имена, а тренутно су у водству Алфи и Александра. Други фаворити за име су Елизабет и Филип, што су уједно имена Харијевих баке и дједа, којима би се на тај начин одала почаст.

Кладионице фаворизују модерне иначице традиционалних имена, баш као што је то и Арчи, па високо котира и Чарли, по узору на принца Чарлса. Спомињу се и Диана, као и Томас, по Меганином оцу, но то је мање вјероватно.

У првих десет налазе се још и Спенсер, Оливер и Алберт за дјечака те Ема, Грејс, Исабела и Алис за дјевојчицу. Сина Арчија пар је добио у мају 2019., а годину касније напустили су британску краљевску породицу те се одрекли права и обавеза које из тог статуса произлазе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана