Кели Мекгилис се није вратила у наставак филма “Топ ган”

Агенције
Кели Мекгилис се није вратила у наставак филма “Топ ган”

Након недавно објављене најаве за наставак филма “Топ ган”, под називом “Топ ган: Маверик”, у чију глумачку поставу се вратио Том Круз, и уз њега Џенифер Конели, Ед Херис и други, јавност се запитала зашто се Кели Мекгилис, која је глумила у оригиналном филму, неће појавити у наставку.

Наиме, она је у филму из 1986. године глумила Шаролт Чарли Блеквуд, која је била у вези са Мавериком, и била је инстукторка летења.

Глумица је у једном разговору објаснила зашто се не враћа, и нагласила да чак није ни постојала шанса да се врати, јер је нико није звао.

- Чак и да се то десило, чак да ме неко звао ја не бих могла да знам да ли ћу моћи да будем дио тога, јер не бих могла да знам шта ћу моћи да урадим у будућности или не, јер не бих знала гдје ћу да будем у наредном периоду - рекла је Мекгилис.

Како је објаснила, није погледала ни најаву за филм, нити зна икакве детаље.

- Филм је чудна ствар. Не одржавам контакт ни са ким. Разговарала сам са неколико колега повремено, али истина је, филмови су чудне радне ситуације, јер су скуп заиста различитих људи који раде заједно, из различитих крајева свијета - навела је Мекгилис.

Глумица Џенифер Конели би могла у новом филму да заузме улогу сличну оној какву је Мекгилис имала у првом дијелу, и онда, како је нагласила, није огорчена због тога.

Мекгилис, која сада има 62 године, напустила је свијет Холивуда да би поправила психичко и физичко здравље.

- За мене је било тешко да остварим смисао о самоидентитету и самопоштовању, мимо онога што ми је био посао. А посао ми није био приоритет. Оно што ми је постало приоритет јесте да одгојим своје кћерке и да будем најбољи тријезни родитељ који сам могла да будем - додала је Мекгилис и појаснила да су се временом њени приоритети промијенили, али да одлука да одустане од глуме није била тешка.

- То није била тешка одлука коју сам донијела, само су друге ствари постале приоритет. Волим глуму, волим то што радим, волим позориште, али везе са другим људима су ми биле важније него моја веза са славом - објаснила је Мекгилис.

Филм “Топ ган: Маверик” ће премијерно бити приказан 26. јуна 2020. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана