Кејт Винслет оборила рекорд током снимања Аватара; Тридесет секунди дуже од Тома Круза

Г.С.
Кејт Винслет оборила рекорд током снимања Аватара; Тридесет секунди дуже од Тома Круза

Изгледа да Том Круз више није "главна фаца" на великом екрану када су у питању акциони трикови. Холивудског глумца, који никада не користи услуге каскадера на снимању вратоломних сцена, надмашила је колегиница, оскаровка Кејт Винслет.

Док је снимала наставак филма "Аватар", Кејт је издржала под водом седам минута, тридесет секунди дуже него што је акциона звијезда Том Круз успио током снимања филма "Немогућа мисија".

Том је до сада био поносан на рекорд задржавања даха под водом од шест и по минута, који је постигао на снимању франшизе "Немогућа мисија", али је звијезда наставка хита "Аватар: Пут воде" успјела да га надмаши. У наставку епског научнофантастичног филма Џејмса Камерона, она тумачи лик Ронал.

"Док сам била у води, замишљала сам да је сваки одржани тренутак нека врста шипке подигнуте мало више од претходне. Бројала сам их у мислима, пазећи да не претјерујем јер сам морала да будем опрезна", рекла је недавно у емисији Entertainment Tonight.

Наравно, због захтjевног процеса задржавања даха , прошла је обуку на снимању, а поред ње је био тим спреман да ускочи ако нешто пође по злу.

Када су је у телевизијској емисији питали шта је пресудило да оствари невjероватан подвиг, рекла је да је све у нашој глави. Научила је да умири свој ум у тренуцима када се њено тјело бори за дах и тако је успјела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана