Касабијан на Инмјузик фестивалу наредне године

Танјуг
Касабијан на концеру 2010.
Foto: Викимедија | Касабијан на концеру 2010.

ЗАГРЕБ- Британски бенд Касабијан наступиће завршне вечери фестивала "Инмјузик", који ће бити одржан од 20. до 23. јуна наредне године на отвореном простору код језера Јарун у Загребу, најавили су организатори.

Након двије године пандемијске немогућности одржавања, "Инмјузик" је саопштио да ће у свом 15. издању сљедећег љета постати "још богатији, уз додатак четвртог фестивалског дана, чиме ће се на посебан начин обиљежити повратак одржавања великих фестивала и поновно окупљање љубитеља квалитетне савремене музике".

"Касабиан је публика фестивала имала прилике премијерно гледати 2017. године. У фестивалској листи жеља као и анкети проведеној кроз нову платформу ''Инмјузик клуба'' која окупља најлојалније посетиоце фестивала управо су Касабијан, уз већ потврђеног Ника Кејва енд д Бед сидс, истакнути као најбољи концерт у до сада на  ''Инмјузик''", наводи се у саопштењу.

Алтернативни Касабијан је до сада објавио шест албума, са којих су били глобални хитови попут "Fire", "Club Foot", "Days Are Forgotten" или "Underdog", а "Инмјузик" истиче да је бенд британску турнеју најављену за ову јесен распродао за 20 минута.

"Инмујузик" је подсјетио да су за поред Касабијан и Кејва, за идућу годину већ најављени Килерс, Дефтонс, Ројал блад, Ајдлс, Фонтејнес Ди Си, Вајт Лајс и други.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана