Карте за Евровизију пуштене у продају, цијена и до 430 евра

Tanjug
Foto: Twitter

Карте за музички фестивал Евровизија, који ће ове године бити одржан у Ливерпулу, у Великој Британији, пуштене су у продају, а фанови ће моћи да присуствују на укупно девет фестивалских дешавања, укључујући и велико финале 13. маја.

Цијене карата почињу са 30 британских фунти (33,7 евра), а најскупље коштају 380 фунти (427,3 евра), преноси сајт Скај Њуз.

На сваком од девет дешавања ће моћи да учествује максимално 6.000 људи због смањеног капацитета конференцијског центра АЦ Ц Ливерпул, гдје ће бити одржан фестивал.

АЦ Ц Ливерпул, који у уобичајеним условима прима 11.000 људи, био је принуђен да смањи капацитет због проширене сцене и захтјева продукције Евровизије.

Укупно 3.000 карата је издвојена за држављане Украјине које живе у Великој Британији на основу визе.

Љубитељи Евровизије који не успију да дођу до карата не морају да очајавају, јер је за њих предвиђена евровизијска фан зона у области Пјер Хед, која може да прими до 25.000 људи.

Срећни власници карата за Евровизију ће можда имати проблем да нађу смјештај у Ливерпулу, јер је велики дио смјештајних капацитета резервисан још од тренутка када је саопштено да ће овај град бити домаћин Евровизије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана