Карлеуша још једном показала да има велико срце, прочитајте зашто

ГС
Карлеуша још једном показала да има велико срце, прочитајте зашто

БЕОГРАД - Јелена Карлеуша је још једном показала колико велико срце има, јер се укључила у хуманитарну акцију "Помозимо Луки".

У питању је малени Лука Родић из Бачке Паланке, коме је у фебруару 2024. године дијагностицирана туморска промјена горњег пола десног бубрега и тумор у стражњој лубањској јами са посљедичним хидроцефалусом, па му је потребна помоћ.

Лука је добио шансу да лијечење настави на клиници у иноземству гдје су планирани специјалистички прегледи као и зрачне терапије. Лука нема времена за чекање па је потребна помоћ свих људи добре воље у виду донација како би што прије наставио лијечење и побиједио у својој борби за живот.

Средства су потребна за специјалистичке прегледе, лабораторијске анализе, болничко лијечење, радиотерапије, лијекове, суплементе, медицинска помагала, трошкове смјештаја и превоза у току лијечења, пише Телеграф.

- Лука, ћао. Ја се зовем Јелена и птичица ми је рекла да ускоро идеш у Турску авионом. Да си много добар, много паметан и најхрабрији дјечак. Молим те, због маме и тате који много брину због тебе, желим да им покажеш да си велики борац и још већи побједник. Мама, тата, тата Жељко, да нема суза као данас, осим суза радосница. Знам да је тешко, али вјерујте у побједу, вјерујте у добре људе, вјерујте у позитивну енергију и вјерујте у Луку, то је најбитније. Да се ускоро сви заједно вратите у Србију као сретни и здрави људи и да прославимо велики успјех. Волим вас и сви смо уз вас - рекла је у емотивном видеу Јелена.

Огласили су се и родитељи маленог Луке и захвалили се Јелени.

- Драги људи, имамо важно обавјештење за све вас! Лука путује у Турску! У Лукино име и у име родитеља желимо да се захвалимо Јелени Карлеуши која је уплатила новац за Лукин одлазак на лијечење! Овдје није крај, молимо вас да наставимо с прикупљањем новца као што смо почели! - написали су, а детаље како можете помоћи погледајте у галерији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана