Калвин Харис на Егзиту

b92
Foto: exit

НОВИ САД Диџеј и продуцент Калвин Харис наступиће први пут у Србији на главној бини фестивала Егзит који ће под слоганом "Заједно. Заувек!" бити одржан на Петроварадинској тврђави од 7. до 10. јула, најавили су данас организатори.

Егзит је саопштио да Харис предводи 64 нова имена, која ће се придружити Нику Кејву и Бед сидс и Борису Брејчи, а међу њима су Džejms Artur, Maskd Vulf, Džoel Kori, Džeks Džons, Hani Dižon, Maseo Pleks, Rajnir Zoneveld, Monolink, Satori, Denis Sulta, Matame, Sepultura i Napalm det.

Како је наведено, Хариса је магазин Форбс шест година за редом ставио на прво место листе најплаћенијих диџејва на свету, са зарадом већом од 300 милиона долара, што је чак три пута више од укупне зараде Davida Gete i Martina Gariksa.

"Сарадње са  Rijanom, Eli Gulding, D Viknd, Dua Lipom, Ferelom Vilijamsom i Migosima само су неки од ванвременских мегахитова с његовим потписом. Његове песме имају импресивних 35 милијарди аудио и видео стримова", навели су организатори Егзита.

На Егзитову главну бину стиже и аренби и соул певач Џејмес Артур, познат по хитовима " Impošible", "Say You Won''t Let Go" i "Train Wreck", , а ту долази и аустралијски репер Маскд Вулф "аутор планетарно виралне песме '' Astronaut In The Ocean' '', која је проглашена за највећи хит 2021. године на ТикТок-у!"

На Главној бини наступиће и британски диџеј Џекс Џонс познат по сарадњама са са  Ðukom Dumontom на синглу "I Got U" и певачицом Реј у "Yоu Dont Know Me", а са још једним новим Егзитовим именом диџејем Џоелом Коријем објавио је песму "Оut Out".

На Егзитов Мејн долазе и аустралијски асид хаусе двојац Шус, као и Акрејз и Зу, док ће ће за жешћи звук бити задужена култна бразилска Сепултура, легендарни бирмингемски  Napalm deat, Blajnd čenel i Финске, уз белоруски електро поп састав Молчат Дома.

На "мтс Денс арени" поред Hani Dižona, Maseo Pleksa, Rajnira Zonevelda i Denisa Sulta, nfisa Letjago, duo Matame, slovenačka didžejica Brina Knaus, elektronski muzičar Satori i multiinstrumentalista Monolink, kao i Palestinka Sama Abdulhadi i Brazilka Ana.

На Виса Фусион бину стижу некадашњи бубњар легендарних Рамонса Марки Рамон, пионир електронске балкан етно музике Džajkovski, post pankeri Ši past avej, kao i pank-folk Brkovi, riječki pank veterani Paraf, kao i Prti Bi Dži, Vizelj, Koač parti i Sana Garić.

Како је најављено, на "Експлозив" бини свираће Beri tomorov, Disčardž, Inkantejšn, Moskov det brigejd, Nervoza, Tankard, Arkitekt of pejn, Blak tut, Čejns, Herezi, Madvro, Miskondukt, Noktiferija и други.

На "Икс бејс пит" бину долазе локални драменбејс извођачи Babun, Bane, Bo Džah Emsi, Bazin, Kodeks, Drop sensei, Juroforiks, Indukt, Nemi, Souldrajv, Sinhronisiti, Dis i Vetas.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана