“Калиси” болује од тешке болести

24sata.hr
“Калиси” болује од тешке болести

Иако је без проблема снимала сцене за наредну сезону серије “Игра престола”, Емилију Кларк (26) тек сада чека најтежа животна битка.

Глумици, која у серији игра храбру Калиси, прољетос је дијагностикована анеуризма мозга.

Иако тај оток на крвном суду сваког тренутка може да пукне и доведе до можданог удара, Емилија није жељела да одустане од снимања.

Пред колегама из серије правила се да је све у реду јер није хтјела да их брине својим здравственим проблемима. У почетку је скривала тешку болест, али када су главобоље постале учестале, ипак им је рекла истину.

- Када смо сазнали да је завршила у болници, ужасно смо се уплашили. Она је тако млада и нико од нас није очекивао да болује од тако озбиљне болести. Имала је темпирану бомбу у мозгу и то је страшно – рекле су њене колеге. Кларк још није јавно проговорила о болести, али колеге тврде да се сад осјећа добро.

- Хвала Богу, није дошло до пуцања и љекари су јој рекли да већина анеуризми мозга никад не пукне и не ствара велике проблеме. Сад када се почела лијечити надамо се да до пуцања неће ни доћи. Стварно је имала среће - рекао је Ијан Глен, који у серији глуми савјетника Џору. 


Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана