Како је изгледало снимање "Томе": Борба с врућином и глумци клонули од умора

ГС
Како је изгледало снимање "Томе": Борба с врућином и глумци клонули од умора

Филм "Тома" био је најгледанији у бх. кинима у претходној години, а како његова популарност не јењава ни неколико мјесеци након премијере, глумица Тамара Драгичевић подијелила је фотографије које приказују како је изгледало снимање.

Драгичевић, која у филму тумачи лик Силване, на Инстаграм профилу објавила је фотографије чији је аутор Север Золак.

"Кад нам је Север Золак направио најживописније фотке са сета", присјетила се глумица у опису објаве.

На једном снимку Тамара позира заједно с фотографом, а на осталим се могу видјети неке од главних звијезда филма, почевши од Милана Марића и Андрије Кузмановића, као и редитељеве кћерке Мије Бјелогрлић.

Фотографије приказују глумце док се уз помоћ минијатурних вентилатора боре с врућином те чланове екипе клонуле од умора.

Филм је сниман на почетку пандемије, што је додатно отежало ствари у вези с одабиром локација, због ограничења путовања која су била снази, а рестрикције су истовремено узроковале и кашњења за припрему маски, о чему је недавно говорио Милан Марић, који у филму тумачи лик Томе.

Драгичевић је и раније дијелила детаље са снимања те су и претходно објављене фотографије приказивале како су настајале неке од препознатљивих и многима омиљених сцена филма, преноси портал Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана