Како ће заправо изгледати додјела Оскара ове године?

ГС
Foto: Profimedia

У протеклим недељама нагађало се како ће уопште изгледати додјела Оскара која је због пандемије одложена за април.

И док су неки тврдили да би се много тога могло одрадити и преко Зоома, у некој ограниченој варијанти додјеле, како се чини, радиће се о интимној церемонији на којој ће присуствовати сви номининовани. "Variety" пише да ће број гостију и презентера бити ограничен.

Сви присутни биће тестирани, а Зоом не долази у обзир, рекли су продуценти.

"Потрудићемо се да сви присутни имају безбиједно и угодно вече, али то важи и за милионе љубитеља филма широм свијета. Увјерени смо да би виртуални приступ то умањио", рекли су из организације додјеле.

Иначе, 15. марта, Глумица Пријанка Чопра и њен супруг музичар Ник Џонас објавили су номинације за престижну награду Академије филмских уметности и наука - Оскар.

Овај пар објавио је све 23 категорије током дводелног директног преноса уживо преко налога Академије на друштвеним мрежама и сајтовима за Оскара.

У првом дијелу су откривене номинације у девет категорија, укључујући најбољу оригиналну музику из филма.

Други дио са коначних 14 категорија укључује главне награде попут најбољег филма и најбољег глумца и глумице у главној улози; најбољи номиновани за оригиналне пјесме такође су били проглашени током другог дијела емитовања, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана