“Јужни ветар” наставља да дува

Агенције
“Јужни ветар” наставља да дува

Посљедњу епизоду популарне серије “Јужни ветар” у режији Милоша Аврамовића, која је емитована на Радио-телевизији Србије у недјељу навече, погледао је 2.169.000 гледалаца. Читава сезона имала је велику гледаност, а публика је још једном показала колико цијени избор глумаца, тематику серије и добру режију.

За све нас је то заиста одличан и важан резултат, јер ово све и радимо због публике и када имамо такву реакцију онда све што радимо има смисла - каже редитељ Милош Аврамовић.

Епилог емотивне приче Софије и Петра Мараша и маестрална глума Богдана Диклића и Александра Берчека најјачи су утисак посљедње епизоде, а након завршетка серије публика се пита да ли ће “Јужни ветар” добити наставак.

- Да, свакако ћемо добити наставак “Јужног ветра”, прво у облику филма. Сценарио је већ готов и да се није десила ова ситуација са епидемијом и ванредним стањем, ми бисмо већ сада били на снимању. Премијера би требало да буде крајем ове или почетком следеће године и након филма ћемо имати наставак саге “Јужни ветар” у облику још десет епизода, радимо на томе и радујемо се и једва чекамо да то поделимо са публиком - додао је Аврамовић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана