Judas Priest наставили турнеју повом 50 година каријере VIDEO

Б.П.
Judas Priest наставили турнеју повом 50 година каријере VIDEO

БИРМИНГЕМ - Састав Judas Priest наставио је своју свјетску турнеју заказану поводом 50 година каријере легенди хеви метала.

Серија концерата прекинута је због здравственог стања гитаристре Ричија Фолкнера, који је имао анеуризму аорте, док је био на позорници, што је довело до хитне операције.

-Према ономе што ми је рекао мој хирург, људи са овим обично не стигну у болницу живи, али захваљујући механичким компонентама у мени сада сам буквално направљен од метала-рекао је Ричи.

Исто тако бенду се поново прирдужио продуцент Енди Снеп, који је накратко избачен из поставе, док реакција обожаватеља није увјерила бенд да га врати на посао. Сет листа од 18 пјесама остаје као она коју су представљали на ранијим наступима, што је очекивано с обзиром да је дизајнирана да обиљежи пет деценија музичког рада бенда.

Фронтмен Роб Халфорд је недавно потврдио да се наставља рад на њиховом следећем албуму.

-Дали смо све од себе да не поновимо ништа што смо урадили. Од албума "Rock rolla ", па све до "Firepower", свака плоча је имала посебан карактер. То зна бити тешко је јер фанови кажу: 'Желимо још један "Painkiller", желимо још један "British Steel ". Човјече, то смо већ урадили! Ово је узбудљиво, јер нудимо прилику да покажемо другу страну Приеста. Али и даље је то метал-рекао је Халфорд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана