Јубиларни “Оскар популарности” 21. марта

ГС
Јубиларни “Оскар популарности” 21. марта

БАЊАЛУКА – Јубиларна, 25. регионална додјела музичких награда “Оскар популарности” биће одржана 21. марта у Спортској дворани ,,Борик” у Бањалуци, са почетком у 20 часова.

-Ова манифестација, коју већ четврт вијека организује „Queen Естрада“, препознатљива је широм Балкана, а и ове године у граду на Врбасу угостиће тренутно најпопуларније музичке звијезде - поручили су организатори.

Пред бањалучком публиком наступиће Генерација ЗЕД, Миле Китић, Voyage, Nucci, Горан Каран, „Тропико Бенд“, Бресквица, Теа Таировић, „Фрајле“, Рада Манојловић, Халид Муслимовић, Жељко Васић, Зоран Предин, Сања Вучић, „Лапсус Бенд“, Бака Прасе, Зера, Choda, MC Стојан, Ивана Boom Николић, Бане Мојићевић, „Неверне Бебе“, Исак Шабановић, Марко Бошњак, Емина Туфо, Махир Мулалић и Александар Дулић.

Директор „Queen Естраде“ Зоран Ђурић, поводом одржавања 25. “Оскара популарности” изјавио је да је веома поносан што су, у малом граду као што је Бањалука,  успјели створити регионалну додјелу музичких награда за коју зна цијели Балкан и одржати је успјешном овако дуго.

-Тешко да ће ико у региону да достигне тај рекорд. Првобитна идеја позиционирања нашег града као музичког центра путем „Оскара популарности“, остварена је. Бањалука је данас концертно средиште Балкана и град познат по добрим концертима и забавама, а вишедеценијски рад „Queen естраде“ и 25 година „Оскара популарности“ су највише допринијели томе. Успјех има још већу тежину када се има у виду чињеница да смо ову манифестацију стварали сами, великим трудом, радом и упорношћу. Захвалан сам мом тиму и свим људима који су помогли у стварању “Оскара популарности” на било који начин. Нарочиту захвалност дугујемо публици која је својом подршком давала вјетар у леђа и смисао постојања овој музичкој манифестацији, као и извођачима који су прихватили и уважавају ову награду у њеном исконском циљу да слави и велича њихов успјех и популарност – нагласио је Ђурић.

Улазнице за овај догађај доступне су на продајним мјестима испред РК ,,Боска”, на благајни СД ,,Борик”, као и путем продајне мреже kupikartu.ba, по цијенама од 15 КМ (партер и трибине), 20 КМ (фан пит) и 40 КМ (ВИП). Број улазница је ограничен, а све додатне информације могуће је добити путем телефона 066/905-399. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана