Још седам дана до 4. Мото Феста

ГС
Foto: atvbl.com

БАЊАЛУКА - Један од највећих домаћих фестивала и један од најпрепознатљивих мото догађаја у региону - бањалучки Мото Фест, након годину дана паузе изазване пандемијом, отвориће врата посјетиоцима за тачно 7 дана, од 20. до 22. августа, на Тврђави Кастел у Бањалуци.

Овогодишње издање фестивала биће, сасвим сигурно, најбоље до сада, а све бајкере и љубитеље двоточкаша очекују незаборавни музички и други садржаји.

Програм обухвата јединствени регионални мото сајам на којем ће се и ове године представити најпознатији (свјетски) мото брендови и произвођачи мото опреме, стунт вожње, мото дефиле, бајкерске игре и изложбе.

Незаборавне љетне вечери остају резервисане за одличну атмосферу и најпознатије извођаче регионалне музичке сцене - Неле Карајлић, Ван Гог, Галија, Кербер, Бјесови, Мореуз, Лове Хантерс, Ђорђе Давид & Деатх Саw и Ивана Петерс.

У оквиру овогодишњег издања фестивала, хуманитарни карактер огледа се кроз хуманитарну томболу, а главна награда је чопер.

Сви приходи од томболе биће усмјерени Удружењу "Дјеца Свјетлости".

Мото Фест већ 4. годину за редом окупља велики број посјетилаца из свих крајева свијета, па ће тако и ове године допринијети позиционирању Бањалуке као јединствене туристичке регионалне дестинације, али и промоцији мото спорта, културе и безбједности у саобраћају, преноси АТВ.

Фестивалске улазнице су на www.купикарту.ба, али и на продајним мјестима - Трг Крајине, кафе бар "Кошница" и кафе бар "Хеy Јое".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана