Јелена златним гласом окупала Бањалуку

Александра Глишић
Јелена златним гласом окупала Бањалуку

"Речи, твоје речи су ми мед и жаока, лажем да ниједна ме није опекла", само су неки од стихова популарних пјесама Јелене Томашевић које је публика пјевала са пјевачицом на њеном првом солистичком концерту у Бањалуци.

На опште одушевљење публике у Банском двору Културном центру, у сриједу увече Томашевићева је направила право музичко путовање кроз свој опус, праћена изузетним "Биг бендом" из Новог Сада.

 "Име моје", "Оро", Панта реи", "Не дам на тебе", "Да ми је да ми се врати", "Радио свира за нас", "Јовано, Јованке", "Еј драги, драги", "Јутро", "Кошава", "Мед и жаока", "Нема кога", "Океани", "Ако опет одлазиш", редале су се пјесме, а Томашевићева је поново показала зашто је један од златних гласова у региону. 

Уз новосадски бенд и пјесме у новом аранжману направила је изузетно вече, а није пропустила ни да отпјева севдалинку "Ах, што ћемо љубав крити" и култну пјесму "Златни дан".

- Презадовољна сам наступом у Бањалуци. Реакција коју сам добила за узврат - то је нешто што не може новцем да се купи, нити можеш да наговориш народ да тако реагује - рекла је Томашевићева послије концерта, који је завршен пошто су неколико пута излазили на бис пјевајући углас са публиком.

Концертна дворана Банског двора била је испуњена позитивном енергијом, а пјевачицу је из првог реда пратио супруг, популарни глумац Иван Босиљчић.

- Сишла сам са сцене пуна, препуна дивних утисака, срећна и захвална свима који су дошли. Много пута сам певала у Бањалуци у ових петнаестак година, али ово ми је први солистички концерт. Нећу поновити ту грешку, вратићу се мало чешће - поручила је Томашевићева.

Концерт је организовала Туристичка агенција "Стар травел".

Обожаваоци

Јелену Томашевић и Ивана Босиљчића чекали су бројни обожаваоци послије концерта. Сви су хтјели да се фотографишу с њима и да добију аутограм. Као праве звијезде, овај пар је спремно позирао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана