Јелена Томашевић: Радује ме што сам узор младима

Александра Глишић
Јелена Томашевић: Радује ме што сам узор младима

Драго ми је када видим да моје песме слушају и деца и тинејџери у Бањалуци.

 Права је похвала када видиш да си младима узор. Мислим да им дајем добар пример јер је бављење музиком, пре свега, љубав према томе што радите, а не само гледање материјалне стране. И ја сам имала успона и падова, али увек сам настављала даље, битно је да увек радимо квалитетну музику, да буду вредни, дисциплиновани и да можда иду мало споријим путем, али дуготрајнијим.

Поручила је ово популарна пјевачица Јелена Томашевић коју су јуче у Бањалуци дочекали бројни фанови, међу којима је било много школараца. Музичка дива требало је да синоћ одржи први солистички концерт у Бањалуци, а који је у Банском двору Културном центру организовала Туристичка организација "Стар травел".

О Јелениној популарности међу бањалучком публиком највише говори чињеница да је за наступ тражена карта више, па су пјевачица и организатори обећали да ће ускоро организовати још један наступ.    

- Радујем се сусрету са бањалучком публиком и великом интересовању људи. То је заиста подстрек да мало чешће певам овде и негујем своју публику. Најмлађе и најслађе снаге на којима свет остаје су највећа награда за певача. Јако ценим што ме млада бањалучка публика слуша и воли - рекла је Јелена која је пред окупљеним фановима на конференцији за новинаре запјевала култну пјесму "Златни дан", коју воли да пјева за своју душу.

- Волела бих да са новосадским "Биг бендом", са којим сам дошла и у Бањалуку, обиђем што више градова. Сада прикупљам песме за нови албум, а ускоро ће се појавити и сингл - рекла је Јелена.

Иван Босиљчић 2. новембра у Бањалуци

У сусрет наступу Ивана Босиљчића, који ће бити одржан 2. новембра у Банском двору Културном центру у Бањалуци јуче је одржана конференција за новинаре.

- Једва чекам да наступим у Бањалуци. "Пар стихова за нас" је мој ауторски пројекат у ком сам спојио своју велику љубав према музици и према поезији. На знам како бих описао концепт овог догађаја, тек када људи дођу, могу да га дефинишу по свом стилу - рекао је Босиљчић.

За наступ влада велико интересовање и остало је врло мало карата у продаји, а улазнице углавном купују жене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана