Из “Ди-си комикса” стиже серијал стрипова “Dark Nights: Death Metal – Band Edition”: Посвета звијездама хеви метала

Г.С.
Из “Ди-си комикса” стиже серијал стрипова “Dark Nights: Death Metal – Band Edition”: Посвета звијездама хеви метала

Славна издавачка кућа “Ди-си комикс” најавила је нову серију стрипова која ће овјековјечити мноштво хеви метал звијезда у властитим издањима.

Серија под називом “Dark Nights: Death Metal – Band Edition” имаће седам дијелова, а укључује иконе метал жанра попут легендарног Озија Озборна, бендова “Мегадет”, “Сепултура”, “Dream Theater”, “Ghost” и “Опет”.

Нова издања могу се похвалити различитим насловницама, при чему ће сваки број приказати једног од музичких умјетника. Такође, сваки албум имаће увод са биографијама и ексклузивним интервјуом с музичарима.

Ово специјално издање излази у марту ове године и биће објављено у неколико земаља.

- Кад је Земљу покорио мрачни мултиверзум, Лига правде препуштена је на милост и немилост освајачу. Човјечанство се бори за преживљавање у пакленом крајолику извитопереном до непрепознатљивости, док се раздвојени Бетмен, Чудесна жена и Супермен боре да преживе и спасу планету од уништења - стоји у најави издања.

Издања с различитим насловним странама биће објављена једном мјесечно у Француској, Шпанији, Италији, Њемачкој, Бразилу, Мексику, Аргентини и Турској.

Издања која ће бити објављена као колекција, осим у наведеним државама, биће представљена и у Русији, Пољској, Чешкој и Јапану.

Прошле године објављено је издање “Dark Nights: Death Metal“, на којем су радили писац Скот Снајдер и илустратор Грег Капуло. Серијал ““Dark Nights: Death Metal – Band Edition” је наставак поменутог издања, док је први серијал посвећен легендама музике, назван “Dark Nights: Death Metal“, и објављен је 2017. године.

“Ди-си комикс” је огранак “Ворнер бродерса”, и једна од највећих и најзначајнијих компанија које стварају стрипове. Заслужни су за стварање ликова као што су Супермен, Бетмен, Аквамен, Чудесна жена, Статик, Флеш и других.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана