Ивица и Лука Рајић објавили заједнички сингл „Небо је опет црвено“

Б.П.
Foto: Тајана Дедовић –Старовић

ПАНЧЕВО - Поп музичар Ивица објавио је нови сингл „Небо је опет црвено“, рађен у сарадњи са све популарнијим Луком Рајићем.

Сингл је доступан на свим стриминг платформама, а прати га и видео-спот у режији бањалучке умјетнице Тајане Дедовић-Старовић.  Ивица Качавенда или Ивица каже да је ова пјесма значјна због три различите ствари.

-Ова песма је за мене ипак посебнија од осталих које сам издао. У питању је мој први дует и дељење песме с неким. Тема песме је једно од најболнијих и најзагонетнијих искустава у емоционалном односу са неком особом. И треће, спот је комплетно сниман у Бањалуци- наводи Иван Качавенда поводом новог сингла.

-Неколико месеци пре изласка сингла нисам нимало био мотивисан за промоцију, албум, снимања било које врсте. Онда се ниоткуда појавила Тајана. Имали смо састанак у Београду, где сам ја дошао с идејом да нећу никакав спот, можда евентуално неку фотку за омот да направимо и то је то. Није хтела ни да чује. Њу је песма толико стваралачки покренула да је било немогуће да се та енергија не прелије и на мене и ево, три месеца касније имамо најлепши могући спот, а реакције слушалаца и гледалаца су, искрено, никад боље - рекао је музичар.

У споту играју Исидора Бранковић, Никола Томић и Иван Качавенда. Шминка је дјело Јована Рушкић, а све је снимано у „Pink Room “ студију у Бањалуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана