Ивица Дачић запјевао севдалинке и народњаке ФОТО/VIDEO

Агенције
Ивица Дачић запјевао севдалинке и народњаке ФОТО/VIDEO

Сарајево - Министри унутрашњих послова земаља југоисточне Европе, учесници Конференције о безбједности и технологији на Балкану, протекле су ноћи заједнички вечерали на Врелу Босне покрај Сарајева, а потом су се наставили дружити до касно у ноћ, преносе агенције.

Позитивна и весела атмосфера владала је током вечере и каснијег дружења, чији је домаћин био министар безбједности БиХ Садик Ахметовић, а најактивнији учесник је био премијер Србије Ивица Дачић.

Високе госте су забављали познати пјевачи Халид Бешлић и Енес Беговић, а с њима је премијер Дачић у више наврата запјевао севдалинке и хитове народне музике.

Ово, иначе, није први пут да се Дачић "лати" микрофона.

Прије пола године на међународном форуму “Упознајте Србију као инвестициону дестинацију” у Бриселу отпјевао је “Миљацку”, познати хит Халида Бешлића.

Вечери и каснијем опуштеном дружењу, уз Ахметовића и Дачића, присуствовали су министри унутрашњих послова Хрватске Ранко Остојић, Црне Горе Иван Брајовић, Македоније Гордана Јанкуловска, Турске Идрис Наим Шахин, као и представници међународних организација у БиХ.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана