Италија одабрала овогодишње представнике Евросонга и већ доминирају на кладионицама VIDEO

Г.С.
Италија одабрала овогодишње представнике Евросонга и већ доминирају на кладионицама VIDEO

Након што је прошле године италијанска роцк група Манескин освојила свијет и тако овој земљи изборила побједу на Евросонгу, Италија и ове године на такмичење одлази обећавајући. А пјесма која је одабрана синоћ, већ се налази на врху кладионица.

На синоћњем 72. по реду Фестивал ди Санремо побједу је однијела пјесма “Brividi”, који су извели Mahmood и Blanco осигуравши тако свој одлазак на овогодишње такмичење за најбољу пјесму Европе.

Чим су ступили на сцену, двојац је дјеловао обећавајуће, а унаточ конкуренцији, изборили су свој одлазак на Евросонг који ће се ове године одржати у Торину.

Да ова два младића нису освојили само Италијане, доказују и кладионице на Евросонгу гдје се ова пјесма одмах нашла на првом мјесту са 16 одсто гласова, што је дупло више од Аустралије која се с Jaguar Jonze и пјесмом “Литтле Фирес” налази на другом мјесту.

Ипак, још увијек нису познати представници свих земаља који ће се такмичити на овогодишњем Евросонгу те није гарантовано да се резултат, који можете пратити овдје, неће промијенити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана