Игор Вукојевић се сели у Минхен, снима пјесме на енглеском језику

ГС
Игор Вукојевић се сели у Минхен, снима пјесме на енглеском језику

Игор Вукојевић, босанскохерцеговачки поп пјевач, одлучио је да окрене нову страницу у животу и каријери. Наиме, посљедњих мјесеци доста времена проводи у Њемачкој, а Минхен би у будућности требао постати његова база.

"У наредном периоду живјет ћу на релацији БиХ-Њемачка. Већ три мјесеца имам интензивне контакте и пробе са два бенда у Минхену. То су цовер бендови који свирају у великим клубовима, а раде и разне друге веће свирке. С њима бих требао свирати гитару и пјевати репертоар који и приватно јако волим, а ради се о извођачима као што су Стеве Wондер, Сеал, Стинг, "Qуеен", Бон Јови, "Еуропе", АЦ ДЦ...", казао је Вукојевић.

Паралелно с тим, каже нам, ради на опремању музичког студија.

"Ријеч је о екипи сарадника која већ тамо живи и ја им се требам прикључити као главни продуцент у студију", говори Вукојевић.

Истиче да га највише занима ауторски рад за свјетско тржиште те да већ има неке важне контакте.

"У плану ми је да оформим сопствени банд за ту причу, али и понудим пјесме разним извођачима. Већ је спремно неколико пјесама на енглеском језику. Имао сам срећу да се повежем са сарадницом која пише текстове на енглеском језику, а ја сам задужен за музику, аранжмане, продукцију или само добар демо за неке евентуалне извођаче. Све то представља један велики изазов за мене. С друге стране, научио сам да будем вриједан и посвећен послу", додаје Вукојевић који је недавно снимио дует "Микрокосмос" с бендом ЗАР.

Наредно дружење овог кантаутора с публиком у БиХ заказано је за Дан жена у сарајевском клубу ЕФСА.

 

кликс.ба

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана