Хрватски портал о Констракти: Уметница може бити прва

ГС
Хрватски портал о Констракти: Уметница може бити прва

ЗАГРЕБ- Почињу пробе на „Евросонгу“ у Торину, а специјализовани евровизијски портали полако сабирају утиске и дају своје процjене за пласман овогодишњих учесника фестивала. Уредници хрватског портала eurosong.hr дали су јасну процјену: Уметница може бити прва.

Хрватски портал eurosong.hr од 2007. године даје своје процјене пласмана такмичара на „Пејсми Евровизије“ у оквиру пројекта „Размишљамо наглас“.

Девет уредника портала је добило задатак да прокоментаришу и оцијене овогодишње такмичаре, а на основу поена се утврђује ранг-листа, преноси РТС.

Представница Србије Констракта је, уз ријечи уреднице портала „У Торину умјетница може бити прва“, заузела прво мјесто освојивши 84 од могућих 90 поена.

Сања са портала eurosong.hr рекла је да се ради о оригиналној пјесми са којом је Констракта успјела да освоји читав регион и да мисли да може да побиједи у Торину, а навела је и разлоге за то.

-Изнимно занимљива песма, упечатљив наступ који Констракта додатно подиже на виши ниво са бескрајном харизмом и она ту пјесму и наступ носи својим погледом - навела је Сања и додала да је Констракта послала комплетан пакет на „Евросонг“.

На другом месту је представница Кипра, а треће мјесто је заузела такмичарка из Шведске.

Ана Ђурић Констракта и делегација Србије свечано су испраћени у Торино прије два дана, а прве пробе на евровизијској сцени имаће већ у уторак, 2. маја. Наступиће у другом полуфиналу „Евросонга“ 12. маја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана