Хрватска пјевачица заказала концерт осам година унапријед

Г.С.
Хрватска пјевачица заказала концерт осам година унапријед

Хрватска пјевачица Доменика Жувела (29) резервисала је загребачку Арену за свој велики концерт који би требало да буде одржан 8. новембра 2030. године, односно на њен 38. рођендан. Цијене карата за концерт крећу се од 13 до 50 евра, у зависности од позиције.

“Та идеја за тачно осам година је дошла јер се стварно пуно ствари поклопило за њу. Прво сам дошла на идеју јер сам након једног концерта гледала први ред у којем су била дјеца с отприлике 10 година. И размишљала сам: замисли кад их једног дана будем видјела кад буду пунољетни… Биће ми предраго да се они сјете и кажу ми да су били рецимо на том једном концерту у Дубровнику. И тако сам размишљала, ако је већ тако, желим да им за осам година пружим још бољи, ма најбољи концерт гдје ће пјевати и пјесме које сад пјевају. То је била нека водиља”, испричала је Доменика за хрватске медије откуд концерт унапред заказан за осам година.

“Размишљала сам, ако мој рођендан падне на петак, узимам сигурно тај датум. И стварно, први петак 8. новембра је 2030. године. Толико се тога поклопило, морала је бити та година”, казала је Доменица.

У Загребу су већ осванули и плакати који најављују концерт, а како се може видјети на страницама, продато је око стотињак карата.

Иначе, Доменика је за свој албум првенац “Ћирибу ћириба” добила Порина за најбољи албум забавне музике, а својим пјесмама освојила је срца публике.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана