Хрвати згрожени пјесмом која ће их представљати на Евровизији: Промашај, испадамо одмах VIDEO

Г.С.
Хрвати згрожени пјесмом која ће их представљати на Евровизији: Промашај, испадамо одмах VIDEO

Миа Димшић побједница је овогодишње Доре са својом пјесмом 'Guilty Pleasure' и Хрватску ће представљати на Еуросонгу у Торину.

"Ово ми је сад јако нестваран тренутак. Данас сам схватила да имам око себе најбоље људе и најбољи тим на свијету", рекла је Миа након што је проглашена побједницом овогодишње Доре, укупним гласовима жирија и гледалаца. Такође се захвалила свим кандидатима.

"Желим се захвалити свима вама кандидатима што сам толико уживала с вама у ових недјељу дана. Стварно јесам. Памтићу вас све и носићу вас све у срцу", поручила је победница.

Ипак, ентузијазам побједнице не дијеле они који су пјесму чули, макар се тако чини по коментарима испод видеа на Јутјубу.

"Не схватам како је ово побједило. Читам ове коментаре - 90 одсто пљување и читам коментаре на Марка - 90 одсто чуђење како није побједио", "Надам се само да ће Миа погледати рејтинге с другим пјесмама из других држава и схватити који је промашај њена пјесма", "Опет испадамо већ прво вече Еуросонга", "Добра пјесма за лијечење поремећаја и болести", пишу Хрвати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана