Хрвати бијесни јер Албина није прошла у финале: "Дно дна септичке јаме"

ГС
Хрвати бијесни јер Албина није прошла у финале: "Дно дна септичке јаме"

Хрватска представница на Еуросонгу Албина Грчић (22) с песмом "Tick-Tock" се није пласирала у финале овог такмичења, а иако она тврди како није тужна, друштвене мреже од синоћ горе од разочараних коментара и љутитих коментара.

Испод видеа Албининог наступа који је објављен на званичном Јутјуб каналу, који је досад погледало више од 300.000 људи, а број прегледа расте из минута у минут, ређају се коментари о томе да је хрватска представница покрадена.

"Ова пјесма је имала више прегледа на Јутјубу од већине пјесама које су се пласирале у финале, објасните ми то", бијесно су писали фанови испод видеа на званичном Јутјуб каналу Еуросонга.

"Ово је највећа крађа ове године. Не могу да вјерујем да није прошла у финале, то једноставно није фер", још један је од коментара испод видеа.

Људи пишу како никада неће схватити како Еуросонг функционише и да су потпуно шокирани јер је Албина савршено извела пјесму.

Слични коментари превладавају и на Твитеру.

"Еуросонг је дефинитивно лоби, али ово с Албином је дно дна септичке јаме. Не гледам финале из поштовања према њој. Албина, држи се јер си 100% покрадена. Више среће другом приликом", написао је један твитераш.

"Ма ово је фејк, Албина није прошла. Дајте молим вас. Нисам ни мислила да треба да победи, али ово је огромно разочарање", написала је друга корисница ове друштвене мреже.

"Хрватска је покрадена, стварно су заслужили место у финалу", "Хрватска је већ крунисана за најпокраденију песму на овогодишњем Еуросонгу", "Хрватска је покрадена! Како су само Украјина и Белгија прошле није ми јасно", писали су и бројни странци.

Неко је написао и да ће Хрватска следеће године послати Шкору на ово такмичење.

Но Албина је задржала добро расположење упркос испадању.

"Ово је само почетак за нас. Препоносни смо. Ово је најбољи наступ који сам у животу одрадила. Немојте бити тужни. Мало нам је бед, заслужујемо да будемо тамо, али Европа пропушта много тога. Хвала свима на коментарима, на подршци", написала је на Инстаграму недуго након објаве резултата, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана