Холивуд ископирао Јагодинку Симоновић, појавиле се хит сцене

GS
Foto: Arhiva

Сцена из филма Горана Паскаљевића Варљиво љето ’68., у којој матурант Петар (Славко Штимац) и пекарка Јагодинка Симоновић (Драгана Варагић) заједно мијесе тијесто, урезала се у нашу свијест као један од најлегендарнијих секси призора домаћег филма.

И заиста нема особе којој овај кадар није познат, чак и ако сте неким лудим случајем пропустили да погледате филм:

За оне који не знају или се не сјећају, радња иде овако – у љето 1968. матурант Петар стасава за љубав, заљубљујући се наизмјенично и истовремено у више жена, углавном зрелих и удатих: апотекарку, пекарку, библиотекарку, у обје ћерке предсједника суда, своју професорку социологије… А та потреба да коначно нађе „жену свог живота“ доводи га у низ деликатних и комичних ситуација и избезумљује његовог оца којег игра Данило Стојковић.

Та чувена сцена са Јагодинком управо је добила своју копију и то у осмој епизоди друге сезоне “Анд Јуст Лике Тхат” наставка култне серије Секс и град. Главни актери ове сцене су Ентони, Шарлотин најбољи пријатељ, и Италијан Ђузепе, његов нови запослени.

Ентони је, наиме, власник тренутно најтраженије пекаре у Њујорку Хотфеллас која је постала популарна у јеку ковида, и то захваљујући томе што доставу врше искључиво презгодни момци обучени у минијатурне шортсеве, преноси Задовољна.рс.

У седмој епизоди Ентони упознаје изузетно обдареног Ђузепеа који му помаже да заблиста у свом првом ТВ гостовању и то у емисији Дру Баримор. Ђузепе је својим „талентом“ хипнотисао и Дру и Ентонија и гледаоце, а у новој епизоди њих двојица ускачу у улоге Петра и Јагодинке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана