Хобс и Шо удружују снаге

Агенције
Хобс и Шо удружују снаге

Акциони трилер "Паклене улице - Хобс и Шо" Дејвида Лича од четвртка ће бити на редовном репертоару свих регионалних и свјетских биоскопа.

Након осам филмова који су зарадили скоро пет милијарди долара широм свијета, франшиза "Паклене улице" сада представља потпуно нови пројекат у којем Двејн Џонсон и Џејсон Стејтам репризирају своје улоге Лука Хобса и Декарда Шоа.

- Откад су се представник закона, крупни Хобс (Двејн Џонсон), одани агент тајне америчке дипломатске службе, и одметник који има проблема са законом, Шо (Џејсон Стејтам), бивши оперативац елитних јединица британске војске, упознали у филму "Паклене улице 7" 2015. године, не престају да размјењују увреде и тешке ударце у покушајима да савладају један другог - наведено је у најави филма.

Када се генетски унапријеђени сајбер-генетски анархиста Брикстон (Идрис Елба) докопа тајне биолошке пријетње која може да збрише човјечанство заувијек и ангажује бриљантног, неустрашивог и несташног агента МИ-6 (Ванеса Кирби), која је заправо сестра Декарда Шоа, два заклета непријатеља Хобс и Шо мораће да се удруже како би савладали јединог човјека који је можда опаснији од њих двојице.

Филм "Хобс и Шо" отвара ново поглавље у филмском универзуму популарне франшизе, распростирући се широм планете, од Лос Анђелеса до Лондона и од токсичних предјела Чернобиља па све до раскошне Самое.

Продуценти филма су Двејн Џонсон, Џејсон Стејтам, Крис Морган и Хирам Гарсија, а сценарио је направљен по причи Криса Моргана. Осим поменутих, у филму играју и Хелен Мирен, Кевин Харт и Рајан Рејнолдс, док је за музику био задужен Тајлер Бејтс.

Филм је премијерно приказан 13. јула у позоришту "Долби" у Лос Анђелесу.

Први филм франшизе "Паклене улице" премијерно је приказан 22. јуна  2001. године, а у припреми је десети дио, који још нема назив и требало би да премијерно буде приказан 2. априла 2021. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана