Хедер Грејем ни у 52. години се не либи да покаже тијело због улоге

ГС
Foto: Принтскрин

Глумицу Хедер Грејем (51), која је током 90-их и раних 2000-их остварила бројне улоге, попут оних у филмовима Austin Powers", "Mamurluku" "Boogie Nights" и другима, због којих је добила статус секс-симбола, посљедњих година нисмо често виђали на великом платну, али сада се вратила, и то смјело - у топлесу.

Наиме, Грејем тренутно снима вестерн "Тхе Ласт Сон" у коме глуми проститутку Ану, а вруће сцене снимала је с 20 година млађим репером Машин Ганом Келијем (31), који је у вези с глумицом Меган Фокс.

"Смијешно је што на почетку нисам знала ко је он, њега слушају дјеца мојих пријатеља", рекла је у недавном интервјуу за АБЦ Аудио, но на снимању су се ипак зближили па је према њему чак развила мајчински однос.

Грејем глуми проститутку која очајнички жели да спаси своју дјецу од њиховог оца, револвераша, кога глуми Сем Вортингтон из "Аватара", а који жели да их ухвати због пророчанства да ће га једно од његове дјеце убити.

Глумица, која се никада није удавала и нема дјецу, чак и у шестој деценији изгледа врло младолико, а открила је и у чему је тајна њене лепоте. Она, наиме, избегава бијело брашно и рафинисане шећере и спава од 9 до 12 сати како би одржала младолики изглед, преноси Јутарњи лист

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана