Хаос на Растином концерту у Загребу: Реаговала и полиција VIDEO

Г.С.
Хаос на Растином концерту у Загребу: Реаговала и полиција VIDEO

Наступ Стефана Ђурића Расте, једног од водећих регионалних поп-фолк репера, у клубу The Best на загребачком Јаруну у петак увече изазвао је гњев велике групе посјетилаца, од којих су многи били малољетници, али и њихови родитељи, након што је пред улазом остало више од стотину људи.

Српски извођач који у Хрватској промовише свој филм '3211' изазвао је велико интересовање публике и распродао концерт у Бесту, али је многе дочекало непријатно изненађење на улазу у клуб.

Организатор “Арт мјузик Адриа” забранио је улаз млађима од 16 година, а пошто је велики дио публике био млађи од прописаног узраста, морали су сатима да чекају у великом реду. Тврде да дјецу и родитеље нико није обавијестио о правилима.

Такође, како се наводи у објави на Фејсбуку, нека дјеца од 12 и 15 година нису успјела да уђу у клуб, упркос двосатном чекању и чињеници да су била у пратњи родитеља.

Ватру на друштвеним мрежама додатно је подгријала расправа о томе када дјеца заправо смију да иду на концерт и да ли родитељи смију да их прате. Колика је гужва у клубу била, откривају снимци из клуба објављени на друштвеним мрежама, преноси jutarnji.hr

@buljacema . #rasta #fypシ #goviral #thebest ♬ original sound - ema

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана