Гвен Стефани открила своје навике које је чине дупло млађом

ГС
Гвен Стефани открила своје навике које је чине дупло млађом

Тешко је повјеровати да популарна пјевачица Гвен Стефани има 50 година узимајући у обзир њен младалачки изглед. Но, недавно је открила како су за то заслужни редовни фитнес тренинзи, правилна исхрана, али и правилна њега коже.

Једна од њених навика је да увијек скида шминку када крене на спавање.

"Било ми је тешко кад сам била млађа јер сам увијек била у аутобусима док сам путовала, дословно сам прала лице флашираном водом. Кључ је да лице одржите чистим ноћу", казала је пјевачица својевремено.

Осим тога, једе вегетаријанску дијету. Није тајна да дијета доприноси томе да ваша кожа добро изгледа. Гwен је открила да је вегетаријанка од 12. године, али њен дугогодишњи дечко Блејк Шелтон не слиједи исту дијету.

Осим тога, пјевачица сматра да је најбољи начин да се побиједи уморна кожа спавање, али признаје да имати добар сан није увијек лагано постићи.

Иако је љубитељ шминке, Стефани такођер воли осјећај чистог лица. Када је била члан жирија у "The Voice", понекад јој је дан био дуг. Често је знала опрати шминку и нашминкати се поново како би имала онај свјежи осјећај лица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана