Група “Зостер” у посјети “Бањалучкој пивари”: Необавезно дружење, али за памћење

Г.С.
Група “Зостер” у посјети “Бањалучкој пивари”: Необавезно дружење, али за памћење

БАЊАЛУКА - Посјета мостарске групе “Зостер” “Бањалучкој пивари” показала је да неформално дружење може бити за памћење.

“Бањалучка пивара” угостила је познате музичаре и том приликом им представила најновији производ: “нектар без филтера”. Сусрету између умјетника и пивара присуствовало је и пет најсрећнијих љубитеља квалитетног пива и заљубљеника у музику “Зостера”. Чланови бенда наводе да су захвални на подршци коју им пружа “Бањалучка пивара”.

- У Бањалуци се осјећамо као код куће и то је један од најљепших градова у Босни и Херцеговини. Везани смо за овај град и овдје имамо много пријатеља, а посебно зато што је наше прво гостовање изван Мостара било у Бањалуци и то давне 2002. године. Ово је други пут како смо у “Бањалучкој пивари”, а први пут сам био са групом глумаца када сам снимао серију “Кожа”. “Нектар” пиво ми је супер, а пити нефилтрирани “нектар” у срцу пиваре је заиста врхунски осјећај - изјавио је Марио Кнезовић, фронтмен бенда “Зостер”.  Из “Бањалучке” пиваре кажу да су срећни и поносни што су имали прилику угостити групу “Зостер” и представити им најновију креацију “нектар без филтера”.

- Ово дружење је идеалан спој умјетности и врхунске пивске традиције. Такође, ово је била прилика да се наши вјерни потрошачи сусретну са својим омиљеним бендом и заједно са њима испробају наше најновије пиво “нектар без филтера”. Било нам је задовољство створити једно овакво искуство, а и сигурно је да ћемо имати још оваквих догађаја - казала је Андреа Лиздек, маркетинг менаџер “Бањалучке пиваре”. Треба споменути и то да је посјета “Зостера” реализована заједно са екипом “ОК музик тима”, у чијој продукцији је бенд одсвирао двоструки концерт током протеклог викенда, уз подршку “Бањалучке пиваре” и њиховог новог производа “нектара без филтера”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана