Горан Каран одржао концерт у Београду

Танјуг
Горан Каран одржао концерт у Београду

БЕОГРАД- Хрватски поп музичар Горан Каран одржао је трочасовни концерт у Великој сали Мтс Дворане у Београду.

Послије три године паузе домаћу публику синоћ су поново обрадовали хитови чувеног сплитског тенора: „Вагабундо“, „Кад заспу анђели“, „Остани“, „Липа си липа“, „Лолита“, "Анђеле", али и најновији сингл „Не да ми писма“ којом се први пут представио на овогодишњем летњем Сплитском фестивалу.

И како је сам, сплитски тенор Горан Каран рекао уочи концерта у мтс Дворани - “Стихови су дозвали музику“, говорећи о најновијим песмама, тако је и било и ове вечери, јер стихови су изненадили и уз музику дозвали и препуну салу некадашње Дворане Дома синдиката.

Подсјетимо, Горан Каран је синоћ наступио по трећи пут у овој дворани, након распродатих концерата 2018. и 2019. године.

Публика је све песме певала хорски, не правећи грешке у стиховима песама, а ни у ритму, јер је уз “Лолиту”, “Вагабундо” и друге брже песме играла цела Дворана.

Била је ово једна плесна концертна сала, а уз стихове великих хитова Београђани су се на тренутак запутили пут мора.

Поп певач Каран је власник више признатих музичких награда.

Рођени Београђанин, један од најнаграђиванијих хрватских поп кантаутора, али и велики хуманиста, током своје каријере објавио је многе синглове који су освојили врхове топ листа, освојио низ награда и признања, и остварио дуете са значајним извођачима и уметницима из земље и света.

Као цењени хрватски музичар и препознатљив вокал, током своје каријере остварио је сарадњу са Арсеном Дедићем, Оливером Драгојевићем, Кемалом Монтеном, Зденком Руњићем, Рајком Дујмићем, Северином Вучковић са којом је и глумио у хрватском мјузиклу "Наша била шторија" .

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана