Глумица оборила рекорд на филму: Кејт Винслет боља од Тома Круза

Б92
Foto: AP Photo

Током снимања филма "Аватар 2", Кејт Винслет је успјела да сними сцену под водом и задржи дах седам минута и обори рекорд који је држао Том Круз у филму "Немогућа мисија: Отпадничка нација".

Наиме, како наводи портал МСН, Кејт Винслет је на снимању наставка легендарног филма Џејмса Камерона снимала сцену под водом дуже од седам минута и тако потукла рекорд Тома Круза. Он је у сцени под водом у петом наставку филма "Немогућа мисија" издржао шест минута.

Славна глумица није глумила у првом филму "Аватар", а на основу објављених фотографија, изгледа да тумачи неку врсту морског бића са крилима. Снимање "Аватара 2" захтевало је да већи део екипе буду стручњаци за подводна снимања, а Кејт Винслет је такође имала опсежне припреме за улогу.

Како је рекла, морала је да научи да рони како би одиграла ту улогу у Аватару.

"И то је било напросто невјероватно", поручила је Кејт Винслет у интервјуу за Холивуд репортер.

Иначе, оно што је за сада познато о наставку "Аватар" јесте да прича прати лик из прошлог филма Џејка Салија, кога тумачи Семјуел Вортингтон и Нејтри, коју игра Зои Салдана. Њих двоје путују преко Пандориних океана и суочавају се лицем у лице са кланом Меткајина, који живи под морем, где упознају На'ви која се зове Ронал коју тумачи Кејт Винслет.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана