Глумци открили детаље сцена секса: “Стављала сам мокар сунђер између ногу”

Г.С.
Глумци открили детаље сцена секса: “Стављала сам мокар сунђер између ногу”

Холивудски глумци прибjегавају разним методама како би снимање врућих сцена било што мање неугодно, а неке од њих су открили јавности.

Снимање сцена секса готово увijек носи дозу нелагоде, а глумци чине све како би се опустили и што боље одглумили еротске сцене.

Филм “Педесет нијанси сиве” препун је експлицитних сцена секса, а главни глумац Џејми Дорнан открио је на који начин се “штитио” током снимања да се не би видjели његови интимни делови.

“Ваши интимни дijелови су нетакнути ако их заштите и ставите у врећицу боје меса. Све спремим унутра и учврстим. То је врло чудна ствар коју радите сваки дан”, казао је за GQ.

Мајкл Фасбендер је испробао више различитих метода током година. Снимајући сцене с Киром Најтли у филму “А Dangerous Method”, пар је храброст и самопоуздање потражио у алкохолу.

“Обоје смо били јако нервозни због тих сцена јер заиста није угодно. Фасбендер је апсолутно диван - попили смо неколико гутљаја вотке прије него што смо снимили сцену и неколико чаша шампањца након тога”, рекла је она.

Али Мајкл је сматрао да је његова најбоља метода причање вицева како би атмосфера била што опуштенија.

“Испричаш вицеве и покушаваш ствари да учиниш што опуштенијима, јер да будемо искрени, желите да уђете унутра и одмах да кренете да снимате такве сцене како би што прије завршили”, појаснио је глумац.

Недавно су продуценти серије “Normal People” запослили и такозваног координатора за присност како би помогли Дејзи Едгар-Џонсу и Полу Мескалу током снимања њихових сцена под јорганима.

“Радило се о стварању правог пријатељства с Полом како бисмо могли да вјерујемо једно другом”, казала је Дејзи. Оскаровка Оливија Колман користила је необичну преграду између ногу током интимних сцена у филму “The Favorite”.

“Како бисте избjегли да пронађете нешто што не бисте жељели, јер се снима под покривачима... Питала сам шминкерицу да ли има да ми позајми сунђерчићи. Узела сам сунђерчић који је био мокар и ставила га између ногу. Помислила сам да ће тако све бити у реду”, казала је Оливија.

Кејт Винслет је имала другачији трик. Умјесто на партнеру, Кејт је скакутала на пилатес лопти током снимања сцена секса у филму “Romance & cigarettes”.

“Док је то радила није смјела да се смије, па сам јој рекао да стави мало воде у уста да би то спријечила”, казао је редатељ филма Џон Туртуро.

Али сви глумци се слажу у једном - сцене снимања секса јесу неугодне, али и неизмјерно забавне, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана