Глумци изненађени успјехом серије “Тајне винове лозе”: Прича о љубави и патњи освојила публику

Г.С.
Глумци изненађени успјехом серије “Тајне винове лозе”: Прича о љубави и патњи освојила публику

Серија “Тајне винове лозе”, коју свакодневно прати близу два милиона гледалаца, побрала је бројне похвале. Породице којима је вино једина заједничка тачка освојиле су срца публике ако је судити по гледаности и првим критикама.

Глумци Сена Ђоровић и Небојша Миловановић, који у серији играју брачни пар, казали су да су изненађени успјехом. Прву епизоду погледало је више од 1,8 милиона гледалаца, а и наредне су оствариле сличну гледаност.

- Знали смо да серија има потенцијала и тако смо и приступили целој причи и веома озбиљно смо радили свој посао, али десило се оно што сви ми увек прижељкујемо, а не можемо увек и да очекујемо, створила се нека врста хемије између нас и публике - рекао је Миловановић који у серији тумачи лик Зорана Томовића.

Глумица Сена Ђоровић истакла је да, када је видјела глумачку подјелу, није сумњала у успјех серије.

- Сценарио је у току рада надограђиван и ми сами смо га успут откривали и готово до краја нисмо знали шта ће се све десити. Сви смо се трудили да добро одрадимо свој посао и била је одлична атмосфера на оба сета, и на истоку и на северу. Што се мене лично тиче, била сам изненађена да ми је уопште понуђена једна оваква улога, јер сам до сада била много више везана за позориште - навела је Ђоровићева и додала да је, када су је звали продукција и Марко Манојловић, један од редитеља, прихватила улогу одмах.

Објаснила је да ју је то веома изненадило јер тако нешто није играла у позоришту.

- Лину, коју играм у серији, покреће љубав према породици и мужу. Она се захваљујући томе до краја бори за њих. Она креће из једне трпне стартне позиције и некако се на свој начин развија и доноси одлуке које се тичу породице и брака. Сви ликови у себи носе извесну патњу и неко трпно стање, али суштински их повезује љубав - испричала је Ђоровићева.

Ђоровићева и Миловановић сматрају да је серија “Тајне винове лозе” породична мелодрама, али да има крими-елемената.

Серија се емитује на РТС-у сваког дана од 20 часова, а главне улоге глуме Слобода Мићаловић и Војин Ћетковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана