Глумац побједио зависност од алкохола и вратио се жени

Агенције
Глумац побједио зависност од алкохола и вратио се жени

Ко је заборавио на “Игру пријестола” и омиљеног нам Џона? Познати глумац Кит Харингтон примјећен је како опуштено, са новом фризуром, сједи на ручку са пријатељем у Лондону, након што је напустио познати рехабилитациони центар.

Звијезда популарне серије сликана је са непознатим пријатељем како пије воду у једном од познатих хотела. Недавно је Кит напустио велнес центар у Конектикату у коме је одсјео крајем јуна како би излијечио стрес и зависност од алкохола, пише Метро.

Обучен у бијелу кошуљу и фармерке, изгледао је савршено. Прошлог мјесеца, он и његова супруга Роуз Лесли прославили су годишњицу брака заједно у Британији.

Они су рекли судбоносно “да” 23. јуна 2018. године у Шкотској и прославили су годишњицу у јуну пар дана након његовог повратка са терапије. Према ријечима извора блиском пару, они су тај дан провели заједно у Лондону уживајући у топлом љетњем времену.

“Док је он био на терапији она се примирила и склонила од очију јавности. Сва њихова снага била је усмјерена на Китов опоравак. И заиста он сада изгледа боље. Њих двоје су много срећни”, рекао је један њихов пријатељ.

Кит (32) и Роуз (32) вјенчали су се у једној цркви у Шкотској, а након церемоније славље је настављено у замку Роузине породице. Међу званицама нашле су се и њихове колеге са снимања серије. Њих двоје су се заљубили једно у друго након снимања љубавних сцена у серији “Игра престола”, прије него је њен лик трагично настрадао у четвртој сезони.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана