Гдjе су и шта данас раде домаће звијезде деведесетих?! VIDEO

alo.rs
Гдjе су и шта данас раде домаће звијезде деведесетих?! VIDEO

Већина музичара који су харали естрадом деведесетих година више није у јавности. Ријетки су остали у свијету музике, а многи су основали породице и промјенили професију.

Денсерка Ела Би, чије је право име Бранкица Чебаловић, удала се за денсера Љубу из групе "Бит стрит", преселила се у Њемачку и данас има четворо деце!

- Деведесете су за мене биле најлепше. Путовали смо свуда док смо се бавили музиком, али смо схватили да слава није све на свету. Деца су мој покретач за све у животу. Сада радим у ауто-кући, мој посао нема везе са музиком - рекла је власница хита "Ајкула".

За разлику од њих, чланови групе "Твинс", брат и сестра Небојша и Мануела, ријешили су да се врате на естраду. Они су прошле године снимили повратнички сингл "Хеј, мала лудице", који није заживио код публике као њихов највећи хит "Плави слон". Чувени денсер Игор Тодоровић, познатији као Доктор Иги, данас пјева на свадбама!

- Деведесетих сам толико зарађивао да сам могао да приуштим све што хоћу. Никад нисам дизао нос због славе и новца. Музиком сам се бавио из љубави, а тако је и данас. Зарађивао сам и више од 40.000 евра месечно и могао да купим сваку јахту, али нисам изгубио здрав разум. Касније сам се бацио на неке друге жанрове, али певам и даље старе песме. Мој хит "Очи боје дуге" је данас слушан исто као првог дана, што ме радује - рекао је Иги.

Љиљана Ранчић, позната као Мадам Пиано, пробила се на естради дуетом "Eternal love " са Италијаном Франком Масијем, али је 2003. ријешила да напусти музику и посвети се астрологији. Стекла је сертификат међународног професионалног астролога и данас се представља под псеудонимом Ниа Недељковић.

- Астрологија је моја велика љубав и томе сам се посветила. Што се музике тиче, засвирам и запевам за своју душу. Естрада ме не занима јер имам друге приоритете - рекла је Ниа.

Професију је промјенила и Даница Букилић из групе "Дак". Чувена Цока данас ради у пошти и нема додирних тачака са музиком. Лидија Палуровић, најпознатија по хиту "Рецка на зиду", прије 16 година је рекла збогом естради и данас ради као професорка енглеског језика у основној школи. За разлику од ње, Цеца Славковић је ријешила да се повуче из јавности, али не и из музике, па већ годинама избјегава медије и пјева по мањим клубовима.

- Постоје моје две верзије. Једна је Цеца Славковић која је заљубљена у џез и соул, а друга је рођена да забави публику и скаче на сцени уз поп. Све у свему, и једна и друга воле музику и тако ће увек остати. Схватила сам ипак да блицеви и естрада нису за мене. Пријатније се осећам иза камере - рекла је Цеца, позната по хитовима "Дланом о длан" и "Све или ништа".

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана