Гдје су данас бивше дјевојке Милоша Биковића

ГС
Гдје су данас бивше дјевојке Милоша Биковића

Вијест да је дјевојка Милоша Биковића Ивана Малић у поодмаклој трудноћи и да дугогодишњи пар чека бебу одјекнула је јуче у медијима. Један од популарнијих српских глумаца и његова изабраница из Црне Горе месецима су крили срећну вијест, али пошто је информација доспjела у јавност, Биковић се тим поводом и огласио на Инстаграму, те навео да су срећни што ће се ускоро остварити у улози родитеља.

Приватни живот Милоша Биковића одувијек је интригирао јавност, а прије лијепе правнице познати глумац љубио је познате српске љепотице.

Ања Алач

Једна од првих љубави Милоша Биковића била је колегиница Ања Алач. Ћерка прослављене глумице Весне Чипчић и популарни глумац завољели су се на факултету, у вези су били прије готово 10 година, а након раскида Ања је упловила у романсу са глумцем Радованом Вујовићем.

Након краха те љубави, вратила се у наручје Биковићу, када су 2015. ријешили да својој љубави дају још једну шансу. Тада су усликани заједно у јавности, али нису жељели да коментаришу своју везу. Остали су у добрим односима.

Ања Алач је данас у браку са аритекром и концептуалним уметником Андрејем Јосифовским, познатијим под именом Пијаниста, са којим има двогодишњег сина Алексеја. Пар се ове године вјенчао у тајности, а најважнија званица на вјенчању био је њихов насљедник.

Бранкица Себастијановић

Још једна глумица која је била Биковићева љубав јесте Бранкица Себастијановић. Кад су започели везу, она је још студирала, а његова каријера била је на почетку. Били су партнери у филму и серији „Самац у браку“. Њихова љубав трајала је око четири године, а пажњу јавности су посебно привлачили због одлуке да се „чувају за брак„. О својој одлуци су и сами говорили у медијима.

Након раскида, лијепа глумица позната по улози у серији „Зона Замфирова“, „Синђелићи“ и „Ургентни центар“ се ријетко експонира у медијима и о њеном животу се мало тога зна.

Саша Лус

Руска глумица Саша Лус и Милош Биковић упознали су се на снимању рекламе, а убрзо су осванули на насловној страни руског издања“Вогa“. Били су заједно неколико мјесеци током 2016. године и нису крили своју љубав ни на друштвеним мрежама.

Када се у медијима појавила слика Саше Лус на којој се налази са мушкарцем који није Милош, манекенку су осудили и прозвали прељубницом.

Милош је, као прави каваљер, био принуђен да је брани, па је на Инстаграму објаснио да су он и Саша раскинули прије него што је та фотка настала, али да нису обавијестили јавност.

Саша Лус красила је насловне стране најпрестижнијих свјетских магазина и носила моделе познатих креатора, а убрзо након раскида са глумцем, опробала се и као глумица. Глумила је у руском акционом трилеру „Анна“ 2019. године, америчком филму „Схаттеред“ 2022. и ове године у филму „Схероес“.

Аглаја Тарасова

Још једна Рускиња која је пала на шарм Биковића је прелијепа глумица Аглаја Тарасова. Била му је партнерка на филмском платну у филму „Лед“. Били су у вези од 2016, а Биковић је у априлу 2018. објавио да су раскинули.

Аглаја је са Милошем долазила и у Србију, гдје је била његова пратиља на вјенчању Јелисавете Орашанин, Милошеве најбоље другарице, и кошаркаша Милоша Теодосића. Аглаја се дружи и са нашом глумицом Миленом Радуловић, која интензивно снима и у Русији.

Занимљиво је да је Милош глумио и са Аглајином мамом, у филму „Митови“, познатом руском глумицом Ксенијом Рапапорт.

Арина Волошина

 

Биковић се забављао и са плесачицом Арином Волошином из Украјине.

Прелијепа Арина Волошина подигла је јавност на ноге када је изнијела оптужбе на рачун Биковића да се понашао веома грубо у вези. Тада је истакла да је гајила наду да у њему има нечег људског.

Барбара Таталовић

Барбарина веза с Милошем изнова је била у центру пажње након што је Рускиња Арина Волшина прије двије године испричала како за годину дана са Биковићем није живјела свој живот и како је гајила наду да у њему има нечег људског, али џаба. Барбара ју је подржала, изјавивши да је Биковић био манипулативан у вези.

Милош Биковић никад није коментарисао ове њене ријечи нити се бранио.

Барбара Таталовић једна је од најлепших српских манекенки. Зову је и најљепшом Ваљевком која је освојила свијет харизмом.

Занимљиво је да је Барбара заправо рођена у Холандији, али је дјетињство провела у Ваљеву, гдје је завршила туризам у економској школи, а онда се врло брзо пробила у свијету моде.

Послије Биковића она је срећу нашла поред спортисте Игора Давидовића, што у почетку није жељела да открива јавности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана